donderdag 18 november 2010

Foto's

Nu we eindelijk in een hotel zitten met een redelijke computer met acceptabele internetsnelheid hebben we even een paar foto's bij sommige berichtjes gezet.

Update: ze hebben hier ook wifi. Dus ik heb de foto's van mijn telefoon er ook op gezet. Die staan onder foto's in het menu.

2 opmerkingen:

  1. Hoi,

    Leuk die toegevoegde foto's. Krijgen we toch een beetje meer beeld van wat jullie allemaal zien en doen. Strandjes zien er geweldig uit. Zou mooi zijn als de foto's op de Kinabalu met de D70 gelukt zijn. Die met de telefoon beloven veel.

    Als jullie straks in Mulu zitten doe je dan ook alles vanuit een vaste plek waar je 's-avonds steeds terug keer?

    Verstandig om de laatste dagen lekker te relaxen. Aan gesloopt terug komen heb je helemaal niets. Wellicht dat je volgende week in of vanuit dar resort wel tijd om ideeen op te doen voor kanobi ;-).

    Nou dat was het wel weer. Heel veel plezier en wij hopen dat jullie ook weer heel mooie en onvergetelijke indrukken opdoen in het werelderfgoed van het Mulu park.
    Groetjes vanuit een grijs maar gelukkig wel weer droog 's-Gravenzande,
    Elly en Gerard

    O ja, die lens. Het ligt echt aan die diafragma ring. Vermoedelijk is het "slotje" te slap geworden. Bij weigering altijd ff controleren of die ring nog wel op de juiste stand staat. Dus 32 zoveel mogelijk naar rechts gedraaid. Het kan niets anders zijn of hij moet kapot zijn maar dat lijkt me stug.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anke & Michel,

    Eindelijk een aantal foto,s zodat we nog een betere indruk krijgen wat jullie daar allemaal te zien krijgen.
    Prachtig die witte stranden!
    Anke ben jij strandwacht of zo ? je zit direct in de nabijheid van een reddingsboei!.

    Nou de overige foto,s met die D70 zullen wel spectaculair zijn, want dit is al leuk om te zien.

    Groetjes en veel plezier verder,xxx Jaap & Pauline

    BeantwoordenVerwijderen